Uudiskohteen suunnittelu

Jokainen kohde on uniikki, teemme tarjouksen juuri niistä elementeistä missä tarvitsette apua. Osia voidaan myös liittää jälkikäteen mukaan sopimukseen.

Lisäksi kauttamme saat myös akustiikka suunnittelun sekä audiosuunnittelun. Näistä voit pyytää lisätietoja tarvittaessa.

Koti on maailman paras paikka, siihen kannattaa sijoittaa!

Valaistussuunnitelma

Huolellisesti suunniteltu ja mietitty valaistus vaikuttaa sekä kodin toimivuuteen, että viihtyvyyteen. Nykyisin ei enää riitä keskelle huonetta asennettu kattokruunu tai plafondi, valon tarve on huomattavasti suurempi.

Sisustussuunnittelija tuntee erilaiset valaistusratkaisut sekä osaa käyttää valoa monipuolisesti tunnelmia vaihdellen. Sisustussuunnittelijana minulla on myös hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa saamme myös valaisimet hankittua edullisesti kohteeseen.

Uudisrakentajan kannattaa huomioida, että valaistusuunnitelma kannattaa teettää heti, kun piirustukset ovat talon rakenteiden osalta valmiit. Näin varhaisessa vaiheessa voidaan vielä huomioida rakenteellisia seikkoja sekä sähkösuunnittelijakin saa ajoissa valaistuksen tiedot suunnitelmiinsa mukaan. Valaisutussuunnitelmaa varten sisustussuunnittelija tarvitsee rakennuksen pohjapiirustuksen mittakaavassa käyttöönsä suunnittelun pohjaksi.

Väri- ja pintamateriaalisuunnitelma

Pitää sisällään kodin seinien, kattojen ja lattian materiaalivalinnat. Kodin värimaailmasta tulee harkittu, kaikki tilat istuvat samaan rakennukseen, sekä saadaan asukkaita miellyttävä kokonaisuus aikaiseksi.

Asiakas saa suunnitelmasta kansion, missä kerrotaan tarvittavat tiedot suunnitelman toteuttamiseksi, materiaalien kuvia, oikeita materiaali malleja, tuoteluettelo kaikista tuotteista, sekä värikoodit ja värimallit.

Väri- ja pintamateriaalien suunnittelua varten sisustussuunnittelija haastattelee asukkaita, tuo erilaisia materiaaleja nähtäväksi. Materiaalien valinta asiakkaalle helpottuu, kun tilasta tehdään selkeä suunnitelma.

Tekstiilisuunnitelma

Kodin tekstiilisuunnitelma sisältää matot, verhot, päiväpeitteet, sisustustyynyt sekä muut pientekstiilit. Tekstiilisuunnitelmalla luodaan kotiin asukkaita kuvastavaa tunnelmaa ja ilmettä saadaan helposti ja edullisesti vaihdettua.

Asiakas saa tekstiilisuunnitelmasta kansion materiaalimalleineen, tuotekuvineen sekä ehdotuksia ostopaikoista.